Twitter Facebook Linkedin Youtube

“İRAN’IN DİN VE MEZHEP EKSENLİ PROPAGANDA VE İSTİHBARAT FAALİYETLERİ” BAŞLIKLI KONFERANSIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi (SASAM) tarafından düzenlenen okuyucularımıza açık etkinliklerin 136’ncısı, Türk Aklı Düşünce Birliği Başkanı Onur Beyhan’ın sunumuyla  “İran’ın Din ve Mezhep Eksenli Propaganda ve İstihbarat Faaliyetleri” başlıklı bir konferans şeklinde gerçekleşti.

Gazeteci, bürokrat ve araştırmacı ağırlıklı seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı konferansın açılış konuşmasını SASAM Başkanı Mesut Emre Karaköse yaptı. Komşu İran halkının da mustarip olduğu şovenist Fars rejiminin, şia mezhebi üzerinden yayılmacı emeller güttüğüne ve bölgeyi istikrarsızlaştırdığına dikkat çeken Başkan KARAKÖSE, İran’la ilgili çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Konuşmacı Onur Beyhan İran’la ilgili uzun yıllardır yaptığı araştırma, inceleme ve çalışmalardan edindiği sonuçları ve İran’ın istihbarat ve propaganda faaliyetlerine karşı yapılması gerekenleri anlattı. Akıcı üslubu ve etkileyici konuşma tarzıyla dinleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan BEYHAN, İran’ın Türkiye, Azerbaycan ve Irak’ta yürüttüğü faaliyetlere ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

Soru-cevap bölümünün ardından hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi. Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi olarak, doyurucu ve ufuk açan sunumu için Sayın Onur Beyhan’a teşekkür eder, Türk Aklı Düşünce Birliğine çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: