Twitter Facebook Linkedin Youtube

SÖYLEŞİYE DAVET: “DÜNYA ŞEKER SEKTÖRÜ VE TÜRKİYE’NİN ŞEKER POLİTİKALARI”

Merkezimizce düzenlenen okuyucularımıza açık etkinliklerin 61’incisi, Şeker Kurumu Eski Başkanı Sayın Dr.Hüsnü TEKİN’in katılımı ile “Dünya Şeker Sektörü ve Türkiye’nin Şeker Politikaları” başlıklı bir söyleşi şeklinde gerçekleşecektir.

T.C. Şeker Kurumu, 19 Nisan 2001 tarihinde yürürlüğe giren 4634 sayılı Şeker Kanunu ile kurulmuştur. Kamu tüzel kişiliğine sahip olan Kurum, Şeker Kanunu ve ilgili diğer mevzuatın uygulanmasını sağlamak, uygulamayı denetlemek ve sonuçlandırmak, Kanunda verilen yetkiler çerçevesinde düzenlemeler yapmak ve Kanunla verilen diğer görevleri yerine getirmek ve yetkileri kullanmak üzere oluşturulmuştur. (Şeker Kurumu ve Türkiye’de şeker üretimi yapan fabrikalar hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız)

SASAM Tarım ve Gıda Masasının düzenlediği söyleşiye, tüm okuyucularımız davetlidir.

Facebook etkinlik sayfası için tıklayınız: https://www.facebook.com/events/1859131077676462/

_________________________________

Konu: Dünya Şeker Sektörü ve Türkiye’nin Şeker Politikaları

Konuşmacı: Dr.Hüsnü TEKİN – Şeker Kurumu Eski Başkanı

Yer: Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi (SASAM), Mithatpaşa Caddesi, 54/6, Kızılay ANKARA

Tarih: 7 Mart 2017, Salı

Saat: 19:00 – 20:30

 

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: