Twitter Facebook Linkedin Youtube

SASAM EGE BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KAMU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

SASAM Ege Bölge Koordinatörü Hasan AFŞİN ve Ege Bölge Yapılanma Sorumlusu Şentürk HOŞGÜL, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ümit ATMAN ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Ahmet ERDİNÇLİ’yi nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında, bölgedeki sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve akademik işbirliklerinin artırılması ve benzeri konular ele alındı. SASAM yetkilileri, ziyaret ettikleri kurumların yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, gelecekteki işbirliği ve ortak projeler için fikir alışverişinde bulundular.

(Fotoları Orijinal Boyutta Görme: Site içeriklerinde yer alan fotoğrafları orijinal boyutlarında görmek için, ilgili fotoya ilk tıklamanın ardından açılan sayfada tekrar tıklamak gerekmektedir.)

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: