Twitter Facebook Linkedin Youtube

SASAM EGE BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN İL MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET

SASAM, yurtiçi yapılanmaları ile “Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı ve Obezite ile Tip 2 Diyabet Tehdidine Karşı Alınacak Önlemler” başlıklı çok kapsamlı bir çalıştaya hazırlanıyor.

Bu hazırlıklar kapsamında SASAM Ege Bölge Koordinatörlüğü heyeti, Manisa Gençlik Spor İl Müdürü Yunus ÖZTÜRK, Manisa Sağlık İl Müdürü Operatör Dr. Mehmet Fatih ZEREN, Manisa Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet UĞURELLİ ile Manisa Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Ümit ATMAN’ı ziyaret ettiler. Heyette SASAM Yurtiçi Yapılanma Sorumlusu Murat AKTAŞ, SASAM Ege Bölge Koordinatörü Osman GÜRESER ve SASAM Uzmanı Dr. Ahmet ERDİNÇLİ yer aldı.

Yapılan ziyaretler kapsamında dört kurum arasında çalıştay işbirliği protokolü yapılması ve en kısa sürede raporlanması hususunda karar alındı.

Manisa Gençlik Spor İl Müdürü Yunus ÖZTÜRK’e, Manisa Sağlık İl Müdürü Operatör Dr. Mehmet Fatih ZEREN’e, Manisa Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet UĞURELLİ’ye ve Manisa Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Ümit ATMAN’a nazik kabulleri için teşekkür ederiz.

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: