Twitter Facebook Linkedin Youtube

“TÜRK DÜNYASININ ÖNÜNDEKİ SEKİZ ENGEL” BAŞLIKLI TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi (SASAM) tarafından düzenlenen okuyucularımıza açık etkinliklerin 137’ncisi, Business-Türk Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Muhammed Ruzubay’ın sunumuyla  “Türk Dünyasının Önündeki Sekiz Engel” başlıklı bir konferans şeklinde gerçekleşti.

Siyasetçi, bürokrat ve gazeteci ağırlıklı seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı konferansın açılış konuşmasını SASAM Başkanı Mesut Emre Karaköse yaptı. Türk Dünyası ve Türk Birliği hakkındaki faaliyetlerine değinen Başkan KARAKÖSE, konuya ilişkin çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Konuşmacı Muhammed Ruzubay Türk Dünyası ile ilgili uzun yıllardır yaptığı araştırma, inceleme ve çalışmalardan edindiği sonuçları ışığında Türk Dünyasının önündeki engelleri anlattı. Dinleyicilerin yoğun ilgiyle takip ettiği Muhammed Ruzubay, Türk Birliği’nin gerçekleşebilmesi için yapılması gerekenlere ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

Soru-cevap bölümünün ardından hediyelerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi. Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi olarak, kapsayıcı ve derinlikli sunumu için Sayın Muhammed Ruzubay’a teşekkür eder, Business-Türk Dergisine yayın hayatında başarılar dileriz.

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: