Twitter Facebook Linkedin Youtube

LİDERLERİN ANADOLU BULUŞMASI BAŞLIYOR

 

Alanlarında büyük başarı gösteren birbirinden değerli CEO, İş İnsanı, Lider ve Yöneticiler, başarı hikâyelerini ve liderlik tarzlarını katılımcılarla paylaşmak için Anadolu Liderler Zirvesi’nde bir araya geliyorlar.

9 Mayıs Çarşamba günü Ankara’da MEB Şura Salonunda düzenlenecek ve SASAM’ın da sponsor olduğu Zirve’de konuşmacılar şu kişilerden oluşuyor:

  • Kaan Gülten – Webtures &Girişimci Kafası Kurucu ve Ceosu
  • Kaan Kayabalı  – Onedio Kurucu ve Ceosu
  • Işılay Yılmaz – Ye-Ro Yırtdışı Eğitim Kurucusu
  • Perihan İnci – İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı
  • Erdem Genç – M3 Works Kurucusu ve Yazar
  • Ömer Emre Kaya – İzgören Akademi Eğitmeni
  • Selman Kayabaşı – Tarihçi, Senarist, Yapımcı
  • Erbakan Malkoç – Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı

Zirve hakkında detaylı bilgiye www.anadoluliderlerzirvesi.com internet sitesinden ulaşılabilmektedir. Zirveye katılım ücretli olup, biletler https://www.biletinial.com/egitim/anadolu-liderler-zirvesi linkinden alınabilmektedir.

Sahipkıran HABER

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: