Twitter Facebook Linkedin Youtube

SASAM KAYSERİ TEMSİLCİLİĞİNE AVUKAT YUSUF DALMAZ ATANDI

Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi Yönetim Kurulu tarafından Kayseri Temsilcisi olarak Avukat Yusuf Dalmaz görevlendirildi. Tüzüğünde yer alan “Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak” amacı çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Merkezimiz yurt içinde ve yurt dışında çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda, diğer önemli düşünce kuruluşları Ankara ve İstanbul dışında faaliyet göstermezken SASAM yurt sathında birçok faaliyete imza atmaktadır.

Kayseri’nin gerek coğrafi olarak Türkiye’nin ağırlık merkezinde kesişim noktası olması, gerekse de ticari ve sınai potansiyeli açısından ayrıca incelenmesi gereken bir il olması sebebiyle SASAM, kuruluşundan itibaren Kayseri’deki faaliyetlerine özel önem vermiştir. Bölgesi için bir çekim merkezi olan Kayseri, oluşturduğu yüksek katma değer ve istihdam yönünden ülkemizin yüz akı şehirlerinden birisidir.

Avukat Yusuf Dalmaz, gençlik yıllarından itibaren sosyal hayatın içerisinde aktif bir isimdir. Çalışkan ve başarılı bir hukukçu olmasının yanı sıra çeşitli konularda yazılar yazan, çalışmalar yapan bir hareket adamı olarak öne çıkmaktadır. Siyasi parti teşkilatı tecrübesi olan ve belediye meclis üyeliği yapan Sn. DALMAZ, çevresinde sevilen bir simadır.

Şimdiye kadar Kayseri ile ilgili faaliyetlerimize katkı sağlayan İl temsilcileri başta olmak üzere emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder, Sn. Dalmaz ve yakın çalışma arkadaşlarına yeni görevleri hayırlı olsun diyerek üstün başarılar dileriz.

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: