Twitter Facebook Linkedin Youtube

“ULUSLARARASI YENİ DENGE ARAYIŞLARI VE TÜRKİYE” KONULU ÇALIŞTAYIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Merkezimizce düzenlenen okuyucularımıza açık etkinliklerin 103’üncüsü; tek kutuplu dünya siyasetinin sonuna gelinip gelinmediğinin, başta ABD, Avrupa Birliği, Rusya, Çin ve Ortadoğu olmak üzere dünyadaki güncel gelişmelerin ve Türkiye’nin bu gelişmeler karşısında nasıl politikalar izleyebileceğinin masaya yatırıldığı “Uluslararası Yeni Denge Arayışları ve Türkiye” konulu bir çalıştay şeklinde gerçekleşti.

SASAM Uluslararası İlişkiler Masasının düzenlediği çalıştayda, katılımcılardan dileyenler konu ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Bir sonuca varma amacıyla değil, beyin jimnastiği yapılarak katılımcılar için yeni perspektiflerin sunulmasına yönelik çalıştayda farklı görüşler ifade edildi.

Çalıştayın verimli geçtiğini umuyor, katılımcalara katkıları için çok teşekkür ediyoruz.

ÇALIŞTAYDAN KARELER:

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: