Twitter Facebook Linkedin Youtube

SASAM İSTANBUL ŞUBESİ 6. İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

SASAM İstanbul Şubesinin 6. İstişare Toplantısı, 8 Nisan 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan SASAM İstanbul Şubesi Yönetimi ve Üyeleri, aldıkları kararlar ile geçtiğimiz yılın sonlarına doğru kuruluşuna başlanan SASAM İstanbul’un kurumsallaştırılması çalışmalarına kararlı bir şekilde devam ettiler.

Toplantıda; SASAM İstanbul’un organizasyon yapısı, hedefleri ve işleyişinin tüm üyelerle müzakere ve müşavere edilerek tekrar revize edilmesi kararlaştırılarak, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek söyleşi ve konferansların takvimi, SASAM 2017 faaliyetler katalogu çalışmaları, tanıtım ziyaretleri ve bir sonraki toplantı ve etkinliklerin planlaması yapıldı. Toplantıda ayrıca yeni gönüllü uzman ve üyelerin kabülünün devamına karar verildi. (SASAM İstanbul hakkında detaylı bilgi için buraya, gönüllü başvuru formu için buraya tıklayınız)

Yaklaşık üç saat süren toplantı sonunda gündem maddelerinin içinde bulunan SASAM İstanbul İl Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi ve tüm üyelerin oy birliği ile İl Başkanlığına Emre Ali KODAN, İl Başkan Yardımcıklarına ise Yurdal KILIÇER ve Gülruy AĞAR seçildiler. Yeni İl Yönetim Kurulu, İstişare Toplantısının ardından bir araya gelerek, toplantıda alınan kararların uygulanmansına ilişkin yol haritasını belirledi.

SASAM İstanbul Şubesine ve yeni yönetimine başarılar diliyor, toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

SASAM İstanbul İl Başkanı Sn.Emre Ali KODAN

sahipkiran Hakkında

Sahipkıran; 1 Aralık 2012 tarihinde kurulmuş, Ankara merkezli bir Stratejik Araştırmalar Merkezidir. Merkezimiz; a) Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan; ülkemizin her alanda daha ileri gitmesi ve milletimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması için elinden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteyen her görüş ve inanıştan insanı bir araya getirmek, b) Ülke sorunları, yerel sorunlar ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik araştırma ve incelemeler yaparak, bu sorunlara çözüm önerileri üretmek, bu önerileri yayınlamak, c) Tespit edilen sorunların çözümüne yönelik ulusal veya uluslararası projeler yürütmek veya yürütülen projelere katılmak, ç) Tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin seminer ve konferanslar düzenleyerek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, amacıyla kurulmuştur.

Yorum Ekleyebilirsiniz


%d blogcu bunu beğendi: